Hespo spavaće sobe

Spavaće sobe Hespo nude kvalitetnu izvedbu veliki izbor boja i elemenata, suvremeni dizajn prostranih kreveta, noćnih ormarića i ormara s kliznim vratima. Ove sobe nude kreativno uređenje koje spajaju funkcionalnost s ugodnom i opuštajućom atmosferom koja će osigurati kvalitetan odmor.

 

hespo dora

 DORA

Ako želite od svoje “sobe za spavanje” učiniti istinsku spavaću sobu, tada ste, izborom spavaće sobe “Dora”, iskoristili pravu prigodu. Mi vam nudimo upravo takvu sobu koja će oplemeniti i funkcionalno upotpuniti prostor za vaš odmor i spavanje.
Prostrani ležaj, noćni ormarić i ormar s kliznim vratima – svojom kvalitetnom izvedbom i suvremenim dizajnom bit će dio vašeg doma u kojem ćete rado boraviti.
Zastupljenim elementima, bojama, funkcionalnim rasporedom i sadržajem, ova spavaća soba predstavlja naš visoko estetizirani proizvod koji sjedinjuje potrebu za odmorom i potrebu za lijepim okruženjem.

Pogledajte katalog DORA.

 

hespo ella

ELLA

Drvni dekor Hrast Bardolino svojim prirodnim, tradicionalnim izgledom i strukturom stvara šarmantan, rustikalno uređen prostor i, ako se upravo u takvom najugodnije osjećate, možete jednostavno odabrati sobu Ella u potpunosti izrađenu od dekora hrasta. Ako pak želite tu rustikalnost osvježiti i svoju spavaću sobu učiniti vizualno laganijom i prozračnijom idealna je kombinacija dekora Hrasta s prednjicama visokog sjaja u boji magnolije. Sjajne površine Vaše spavaće sobe tada će aktivno sudjelovati u konačnom uređenju prostora jer stvoriti će zanimljivu igru refleksije najdražih detalja, koketirati sa svjetlima noćnih lampi te
tako uvijek iznova dodavati neku zanimljivu i novu dimenziju spavaće sobe.Svojom iznimnom visinom i posebnim dizajnom ormari Ella osigiravaju elegantan i graciozan izgled svakog prostora, brojne varijante i dimenzije komoda nadopuniti će ga uvijek potrebnim ladicama, a jednostavni i zanimljivi kreveti činiti jezgru sobe i osigurati najbolju moguću osnovnu funkciju cijelog prostora. Ella je jednostavna, nepretenciozna soba, ali s velikim opsegom kombinacija i neprikosovenim šarmom u svojim, toliko posebnim detaljima. A kaže se da jednostavne stvari nikad ne razočaraju.

Pogledajte katalog ELLA.

 

hespo marta

MARTA

Elementi programa namještaja Marta toliko su raznovrsni, brojni i funkcionalni da stvaraju mogućnost za oblikovanje svake spavaće sobe, bez obzira koliko bila svojim dimenzijama specifična i posebna. Jasnih linija, s brojnim praktičnim rješenjima i bonus prostorima, nekoliko vrsta komoda, ormarića i visećih elemenata, program Marta postaje diskretan, ali neophodan sudionik Vaše spavaće sobe.
Fronte su nježnih, svijetlih boja kako bi izazvale osjećaj svježine, ugode i smirenosti, ali s mogućnošću kombiniranja modernih umetaka u boji patlidžana koji će razigrati atmosferu sobe i dodati prostoru jednu dozu temperamenata. Dodatan šarm i drugačiju atmosferu zasigurno ćete svojoj sobi dodati odabirom sjajnih, lakiranih fronti koje će stvoriti interesantnu igru prelamanja svijetla te iz svakog kuta reflektirati drugačiju sliku, stvarajući time dodatnu, i uvijek novu, dimenziju Vašoj spavaćoj sobi.

Pogledajte katalog MARTA.